arms-bonding-closeness-1645634.jpg

Axum 

Relaties

Paardenco & Zo 

Haal het beste uit jezelf met paardencoaching en de TMA-talentenanalyse. 

Heb je moeite om grenzen te stellen of lukt het niet om 'Nee' te zeggen?

Beschik je over te weinig energie om de dag door te komen en lig je 's avonds uitgeteld op de bank?

Komen je talenten niet tot z'n recht in je huidige baan en zoek je naar een nieuwe uitdaging?

Of vind je het lastig om de knoop door te hakken en de juiste studie te kiezen? 

 

De uitslag van de TMA-talentenanalyse geeft een goed beeld van jouw drijfveren en talenten.

In combinatie met paardencoaching scherp je dit beeld nog verder aan. Je zet jouw talenten bewust in bij de interactie met paarden. Ook nu geldt weer: ze geven feedback zonder te oordelen. 

Met haar bedrijf Paardenco & Zo helpt Geeke Thomassen je om hindernissen te overwinnen. Je hebt de keuze uit diverse coachingstrajecten. Individueel of in groepsverband. 

Klik hier voor meer informatie 

pexels-fernando-arcos-211122.jpg

Interimenco 

Een aanstaande fusie, een (cultuur)verandering binnen uw organisatie, de realisatie van een complex ICT-traject, een lastig onderwijskundig vraagstuk of het wegvallen van een leidinggevende door ziekte. Interim- of co-management gaat uiteindelijk altijd om het waarborgen van continuïteit of het zorgen voor beweging.

 

Interimco is gespecialiseerd in interim-management en co-management in het primair onderwijs,
speciaal onderwijs, voorgezet onderwijs en beroepsonderwijs.  Daarnaast vervullen we interim-opdrachten bij gemeenten en jeugdzorginstellingen. 

Interimenco zorgt voor tijdelijke management- en leidinggevende capaciteit en expertise op bestuurlijk, strategisch en tactisch niveau. Als intermediair zijn we gespecialiseerd in de beleidsdomeinen HRM, financiën, onderwijskunde, facilitaire zaken en ICT. 

Klik hier voor meer informatie

pexels-fernando-arcos-211122.jpg

Alert Management 

Consultants 

Alert Management Consultants (AMC), opgericht in 1992 door Lieven Cornelis, is sinds de start actief in verschillende domeinen van het personeelsbeleid. Innovatie en onderzoek zitten in het DNA van de organisatie, het motto is: 'Waarom gemakkelijk als het ook moeilijk kan'. 

 

Vanaf half jaren 90 heeft AMC zich toegelegd op empirisch onderzoek om een eigen persoonlijkheidstest te ontwikkelen, met name de Koan-PI. Daarnaast hebben we ook andere HR instrumenten uitgewerkt zoals de ALTI die een betrouwbare meting van 16 Psychologische Types levert, de Alert360, een uitgebreid platform met 360 vragenlijsten en dito rapporten, Polyglot taaltesten, Facet capaciteitentest en een geheel van Postbak Oefeningen. Onze klanten gebruiken deze instrumenten met grote tevredenheid in onder meer selectie, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teambuilding. 

Op vlak van training is AMC behelst ons trainingsaanbod een gamma van in house opleidingen en workshops over diverse thema's zoals Team Building, Communicatie, Prestatiemanagement, Gedragsinterviews en opleidingen op basis van de MBTI theorie of Psychologisch Type. 

Klik hier voor meer informatie

AXUM maakt veranderingen voorspelbaar